Milionová vánice od Sazky zasypala Česko a sněží dál. Až do konce února
Od začátku letošního roku je v České republice o 62 šťastných milionářů více. Velkou zásluhu na tom má nejoblíbenější loterie Sportka a její Milionová vánice. Ta letos odstartovala 14. ledna a trvat bude do 28. února 2024. Během každého slosování je díky ní zaručeno vždy pět nových milionářů.


Přečtěte si také: Jak se stát milionářem? Zkuste to s Milionovou vánicí Sportky


Milionová vánice Sportky je již za svou polovinou a zatím se díky ní z výhry se šesti nulami na konci radovalo 50 sázejících, kteří si vsadili plný tiket včetně Šance. Sportka ale není jedinou hrou, díky níž si výherci plní své sny.
 
Dalších 12 šťastlivců se od počátku roku radovalo z milionových výher v ostatních číselných loteriích. Celková částka, kterou Sazka od začátku roku novým milionářům vyplatila, činí 211 172 860 korun. A  je jisté, že do konce února se počet výherců zvýší minimálně o dalších 50, a to jen díky Milionové vánici.


Loterie plní sny 

Z výher v Milionové vánici se radovali šťastlivci napříč všemi kraji a vyhrávali také sázející přes internet. Ti z celkového počtu výherců tvoří téměř třetinu. Další nejvíce zastoupenou skupinou jsou pak sázející ze Středočeského, Jihomoravského a Olomouckého kraje, kde Sazka eviduje v každém po pěti nových milionářích.
 
V roce 2024 už ale také padly dvě velké výhry v řádech desítek milionů, konkrétně šťastná žena z Královehradeckého kraje vyhrála přes 48 milionů a další výherce z Karlovarského kraje zase 77 milionů.

Stanete se jedním z milionářů i vy? Zkuste to třeba hned dnes se Sportkou. Vsadit si můžete online nebo na některém z obchodních míst Sazky. A nezapomeňte že plný tiket je vstupenkou do Milionové vánice. 


Co je Milionová vánice?

Milionová vánice je doplňková hra Sportky, která se spouští ve chvíli, kdy složka bonusu v Superjackpotu přesáhne 150 milionů korun. Tehdy se 100 milionů korun z bonusu převede do výher, kdy v každém z 20 následujících slosování hrají sázející s plným tiketem o pětkrát jeden milion. Celkově tak z Milionové vánice Sportky vzejde 100 garantovaných milionářů.
 

Přečtěte si také