Jednou budu finančně nezávislá, napsala si do deníku. Za pár dní vyhrála ve Sportce 48 milionů
S terminálem Sazky v minulosti pracovala a ví, že při oznámení výhry hraje specifickou hudbu. Proto si nechala tiket ověřit až v okamžiku, kdy byla na provozovně s obsluhou úplně sama. Měla snad tušení, že ji oznámí výhru Jackpotu Sportky ve výši 48 milionů korun?


Přečtěte si také: Jak se stát milionářem? Zkuste to s Milionovou vánicí Sportky


Výherkyně z Královéhradeckého kraje se rozhodla, že si po dlouhé době vsadí Sportku. Zašla si do nejbližšího prodejního místa a vyplnila plný tiket vlastních čísel včetně Šance za 220 Kč. Čísla nemá žádná oblíbená, a tak zaškrtávala náhodně, podle toho, co ji zrovna napadlo. A právě tato kombinace čísel byla ta vítězná. Žena si díky ní přišla na krásných 48 375 224 korun. 


Karty, deník nebo přání? 

Své štěstí si žena stále neuvědomuje a výhra pro ni byla opravdovým překvapením, a to i přesto, že do budoucnosti občas nahlíží. Věnuje se totiž vykládání karet. Sama sobě je vykládat nesmí, ale ani jiná kartářka u ní výhru v osudu neviděla. „Možná mi k výhře pomohl i můj zemřelý bratr, tam seshora,“ přemýšlí výherkyně a dodává, že si také píše deník, do kterého si 15. ledna poznamenala, že by jednou chtěla být finančně nezávislá.

Jak se říká: „Přání je otcem myšlenky a někdy předbíhá realitu.“ Tak třeba právě proto si žena vsadila a 21. ledna se na ni usmálo štěstí. 


Výhru nejprve přehlédla

Když žena svůj tiket kontrolovala, nejprve si oznámení o výhře vůbec nevšimla. „Prostě jsem to přehlédla. Před usnutím mi to ale nedalo a zkusila jsem to znovu zkontrolovat. A najednou to byl šok. Musela jsem poprosit dceru, aby mi potvrdila, že je tam skutečně napsaná výhra a že to je Jackpot ve výši 48 milionů,“ popisuje výherkyně a dodává, že o svém štěstí se rozhodla říct jen svým dětem. 


Zabezpečení rodiny je priorita

O tom, co bude s penězi dělat, má šťastlivkyně poměrně jasnou představu. I vzhledem k nelehké minulosti, kdy její bývalý manžel udělal mnoho dluhů, které spadly i na ni, vidí největší smysl v zajištění svých dětí a pořízení lepšího, většího, a především vlastního bydlení. Chce si ale také konečně začít užívat života. Jejím snem je cestovat. „Chci navštívit Bali, Maledivy a Thajsko,“ prozrazuje.
 
A snad i proto, že se na ni usmálo štěstí, plánuje, že si i do budoucna občas vsadí. „Rozhodně si myslím, že není, čeho se bát a občas to prostě zkusit. Měl by to udělat každý!“


Kam s výherním tiketem? 

Šťastná žena nám také prozradila, že od okamžiku, kdy se o výhře dozvěděla, byla velmi nervózní a plná obav, že tiket ztratí. „Chtěla jsem se ho co nejdříve zbavit. Proto jsem návštěvu Sazky naplánovala na co nejbližší možný termín. O tiket jsem se tak bála, že jsem ho nosila různě po těle. Dokonce i v podprsence,“ dodává výherkyně velmi osobní perličku na závěr.
 
Ačkoli originál tiketu žena odevzdala, jeho kopii má v plánu si nechat zarámovat a pověsit si ho na zeď ve svém novém domově jako pěknou vzpomínku. 


Chcete být milionářem? 

A co vy? Přemýšleli jste někdy o tom, kam byste výherní tiket schovali a co byste s ním udělali? Pokud si ale nevsadíte, pak tyto nápady nebudete mít šanci zrealizovat. Zkuste tedy své štěstí a vsaďte si online nebo na některém z prodejních míst Sazky. A co je nejlepší? Až do konce února máte ještě o něco větší šanci stát se jedním z milionářů. Právě nyní totiž v Sazce probíhá Milionová vánice, během níž je při každém slosování zaručeno, že se minimálně z pěti sázejících stanou noví milionáři. Zkusíte to? 

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: Envato Eements.
 


 

Přečtěte si také