Návrat z dovolené byl pro Středočecha milionový. Sportka mu nadělila téměř 13 milionů
Nemá žádná šťastná čísla, proto vždy sahá po náhodném tipu. Ten mu ale nikdy moc štěstí nepřinesl. Ve Sportce muž ze Středočeského kraje vyhrál maximálně pár stovek. To se ale teď změnilo. V tabáku si vsadil plný tiket náhodných čísel včetně Šance s předplatným na tři slosování, celkem za 660 korun. Odjel na dovolenou a když se vrátil, byl o pár milionů bohatší – konkrétně o 12 945 403 korun.


Přečtěte si také: Eurojackpot přinesl padesátiletému Čechovi přes 8 milionů korun. Část výhry věnuje na charitu


Hlavní motivací, aby si šel muž vsadit Sportku, je pro něj to, když je ve hře nějaká prémie. Jinak vsází vlastně velmi příležitostně a v tomto rytmu hodlá pokračovat. A to i přesto, že se na něj na konci března usmálo štěstí a v prvním tahu Sportky mu padl Jackpot ve výši téměř 13 milionů korun.

 
Aplikace mu potvrdila výhru 

Předtím, než odjel na dovolenou s manželkou a dětmi, rozhodl se, že si půjde do tabáku vsadit. Za 660 korun si koupil tiket včetně Šance s třemi předplatnými, který nechal doma. Po návratu byl zvědavý a šel se podívat, jak to vlastně dopadlo. „Tiket jsem nejprve kontroloval na webu. Když jsem zjistil, že jsem vyhrál, měl jsem radost, ale vlastně jsem tomu nechtěl moc věřit. Proto jsme se rozhodl to pro jistotu zkontrolovat ještě v Sazka aplikaci,“ vypráví výherce.
 
Ověření v aplikaci od Sazky přišlo výherci jako dobré řešení. Je to opravdu rychlá a jednoduchá kontrola, v podstatě na jedno kliknutí. Online sázky se v aplikaci vyhodnocují automaticky a ty papírové, kterou měl i náš výherce, stačí jen naskenovat a potvrdit jedním kliknutím, že chcete zkontrolovat sázku. A je toho podstatně víc, co aplikace Sazka umí.
 
V aplikaci najdete všechny loterie od Sazky včetně výsledků, návodů, jak hrát i možnosti online sázky nebo přípravy tiketu pro vsazení na prodejním místě. Seznam všech více než 7 600 prodejních míst Sazky včetně přehledné mapky je samozřejmostí. Už aplikaci máte?


Nic se měnit nebude

Z výhry měl muž takovou radost, že mu to skoro ani nedalo spát. „V noci se mi v hlavě honilo spoustu myšlenek a plánů, co s výhrou uděláme,“ vzpomíná. Prvotní radost byla doplněna nervozitou, aby tiket neztratil. Dával si tak na něj pečlivý pozor.

O tom, že se na něj usmálo štěstí, ví jen jeho manželka a nikdo jiný. Ani do budoucna se o tuto informaci rozhodně nechce dělit. Peníze z výhry plánují manželé použít na nákup investičního bytu a rozhodli se také přispět na charitu. Práci ani svůj dosavadní život rozhodně měnit nehodlají.
 
A co vy? Změnili byste po výhře svůj život? Myslet si můžete cokoli, ale dokud to opravdu nenastane, tak to jsou jen domněnky. Zkuste je proměnit v realitu se Sportkou. Vsadit si můžete třeba v tabáku, jako náš výherce.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: Envato Elements.
 

Přečtěte si také