Jak se stát milionářem? Zkuste to s Milionovou vánicí Sportky
Milion korun – to je částka, se kterou už se dá zažít hodně zábavy a radosti. Pořídíte si za něj ale i spoustu důležitých věcí, jako je například jistota toho, že budete mít pár let na splátky hypotéky. Za milion korun ale také můžete zajistit svému dítěti nějaký ten rok studia na prestižní univerzitě, užít si fajn dovolenou kolem světa nebo cokoli jiného, co vás napadne. Jak se ale k milionu korun dostat? Co třeba poškádlit štěstí a zkusit to s Milionovou vánicí Sportky?


Přečtěte si také: Sazka v roce 2023 otevřela dveře do světa milionářů 382 šťastným výhercům. Kde se dařilo nejvíce?


Při Milionové vánici Sportky sněží miliony. Přesněji řečeno 100krát jeden milion korun. Během každého z 20 slosování v lednu a únoru vzejde v Česku vždy pět nových milionářů.
 
Každý, kdo si v období od neděle 14. ledna do středy 28. února 2024 vsadí plný tiket Sportky se Šancí, je automaticky zařazen do bonusové hry o jeden milion korun. V soutěži Milionová vánice se totiž losují čísla sázenek (kódy), když hráč vsadí na terminálu nebo na pokladnách, nebo čísla sázky, pokud vsadí přes internet.
 


Co je Milionová vánice? 

Milionová vánice je doplňková hra Sporty, nejoblíbenější loterie v České republice, a hraje se jen tehdy, když jsou naplněny určité podmínky. Spouští se ve chvíli, kdy složka bonusu v Superjackpotu přesáhne 150 milionů korun. Tehdy se 100 milionů korun z bonusu převede do tzv. Bonusového fondu, ze kterého se následně dvacet slosování odebírá částka pěti milionů. Z každého slosování pak tedy vzejde pět nových garantovaných milionářů.

Miliony sněží vždy jen 20 slosování od spuštění bonusu, což je sedm týdnů.  Každý týden se tedy díky Sportce zrodí 15 nových milionářů. Budete jedním z nich? Stačí udělat jen pár krůčků: 

1.    Vsaďte si plný tiket Sportky se Šancí za 220 Kč na prodejně nebo online. Losuje se třikrát týdně - ve středu, v pátek a v neděli. 
2.    Nemáte ještě herní účet na Sazka.cz? Zaregistrujte se a získejte bonus 220 Kč.
3.    Výherce losujeme z čísel sázenky a online tiketů.
4.    Pokud se na Vás usměje štěstí, můžete se radovat z výhry. Už víte, co uděláte s milionem?
 

Přečtěte si také