Brit třikrát překonal rakovinu. Pak se na něj usmálo další štěstí a vyhrál 1,6 milionu
Bill Puffett, osmdesátník z anglického Bishopstone, to neměl v životě ani trochu jednoduché. Vše začalo před několika lety, kdy mu zjistili rakovinu kůže, kvůli níž přišel o velkou část kůže na rameni. O pár let později se objevily další problémy v podobě rakoviny prostaty a jakmile se jeho stav zlepšil, zjistili mu na jaře 2020 rakovinu střev.


Přečtěte si také: Jednou budu finančně nezávislá, napsala si do deníku. Za pár dní vyhrála ve Sportce 48 milionů


„Bylo štěstí, že se na všechno přišlo včas. Každý den v týdnu jsem chodil na radioterapii, dokud nemoc nezmizela,“ prozradil důchodce v jednom z rozhovorů. Přestože se onemocnění může kdykoliv znovu objevit, neztrácí muž naději a soustředí se hlavně na pozitiva. A jedním z nich je jeho nedávná výhra v loterii.


Příjemné překvapení

Šek na více než jeden a půl milionu korun mu nečekaně přinesli zástupci loterie Postcode Lottery až ke dveřím domu. Po všech věcech, jimiž si za ta léta po zdravotní stránce prošel, byla podle něj výhra takovou třešničkou na dortu.

„Úplně jsem se rozklepal a rozhodně to nebylo zimou. Ten pocit byl nepopsatelný. Mít v rukách tolik peněz mi nepřišlo skutečné. Když mi řekli, že jsem se potřetí uzdravil, připadal jsem si jako velký šťastlivec. A pak přišlo tohle. Málem jsem omdlel,“ prozradil v rozhovoru.


Zasloužený důchod

Díky penězům mohla Billova žena Linda odejít z práce a jít konečně do důchodu. Do té doby pracovala jako pečovatelka v domově důchodců, kam čtyři dny v týdnu chodila na dvanáctihodinové služby. Bill prý mnohokrát přemýšlel nad tím, jak by jí mohl dopřát pořádný odpočinek. A teď se mu to konečně povedlo. Vsadit si loterii byl dobrý nápad. 

Pár nyní plánuje, že za část výhry zrekonstruuje dům a podělí se s rodinou.


Změňte si život k lepšímu

Štěstí někde čeká na každého z nás, jen je potřeba mu jít naproti. Možná vám s tím pomůže pár kaček, co nosí miliony. Šťastných 10 losujeme dvakrát denně, vždy v poledne a večer.  Svůj tiket si můžete pořídit na jakékoliv prodejně s nabídkou Sazky nebo z pohodlí domova na internetu.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: Envato Elements.

Přečtěte si také