Černá Perla mu přinesla 1,5 milionu korun. Popsal nám svoje první pocity!
První stírací los si padesátník z Čech koupil před deseti lety, když mu na poště během čekání u přepážky padlo oko na jeden z nich. Tehdy sice nic nevyhrál, ale radost ze hry a trocha adrenalinu k tomu, se mu zalíbily natolik, že si pro další los přišel o měsíc později znovu.


Přečtěte si také: Jak vznikají stírací losy Sazky? To nám prozradila jejich hlavní designérka Karolína Kříčková


Losy si nyní kupuje téměř pravidelně, zhruba dvakrát do měsíce. Někdy si radost udělá i víckrát, jindy naopak svou vášeň drží na uzdě. Během doby, co losy stírá, našel na hracím poli pár menších výher, před časem ale objevil skutečný klenot. Černou perlu v hodnotě 1 500 000 korun.


Záplava emocí

A jak se šťastlivec cítil? „Nejdřív jsem byl v naprostém šoku a vůbec jsem netušil, co se děje. Držel jsem los v rukách, hypnotizoval hrací pole a v hlavě jsem měl prázdno. Nějaký čas mi trvalo, než mi konečně došlo, že jsem fakt vyhrál. A pak mě zaplavila vlna štěstí,“ vyprávěl nám při osobním setkání v budově Sazky.

Spolu se štěstím se dostavila i pořádná porce úlevy. Díky výhře se mu totiž zlepšilo finanční zabezpečení. Veškeré starosti tak může hodit na nějaký čas za hlavu a pořádně si užívat.


Pečlivé rozmýšlení

Zatím prý neví, co přesně si za peníze pořídí a vše si chce raději pořádně promyslet. Unáhleným rozhodnutím se vždy snažil vyhnout a u těch finančních to prý platí dvojnásob. Obzvlášť obezřetný byl i před vyzvednutím výhry, kdy si los pro jistotu schoval do trezoru.

O novinku se zatím podělil s manželkou, kterou do rozhodování o útratách hodlá zapojit. „Viděl bych to na nějakou exotickou dovolenou, romantickou večeři a možná něco pěkného pro každého z nás. Ale kdo ví, jak se nakonec rozhodneme,“ mrknul na nás spiklenecky.


Zkusíte to také? 

Před odchodem nám ještě prozradil, že losy si bude kupovat i dál. A co by vzkázal ostatním? Ať to zkusí také, protože štěstí přeje odvážným. 

Pokud chcete dát na jeho radu, není nic jednoduššího. Stačí si pro stírací los dojít na nejbližší prodejnu s nabídkou Sazky. Máme pro vás přehlednou interaktivní mapu, s níž to půjde raz dva. Losy z rodiny Černé perly můžete stírat i online. Každá z perel je jedinečná a může být milionová. 

Hlavní výhra pochází z již ukončené emise stíracích losů Černá Perla. 
Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: Envato Elements.

 

Přečtěte si také