Šťastlivec z Marylandu si na účet připsal druhou výhru. Vděčí za to dlouhým vlasům
Lidé své štěstí přičítají různým věcem. Někdo věří v rituály, další v talismany, jiní ve šťastná data, přízeň osudu či postavení hvězd vůči jejich zvěrokruhu. William Daniels Jr. z amerického Marylandu své dvě výhry přičítá dlouhým vlasům.
 

Přečtěte si také: Šťastné datum mu přineslo milion korun. Co výherce z Čech napadlo jako první?


Se stíracím losem slavil Američan Wiliam Daniels Jr. první úspěch v listopadu 2015. Tehdy si koupil losy rovnou dva. První mu radost neudělal, ale po setření toho druhého už byl mnohem veselejší. Na hracím poli tehdy objevil výhru v hodnotě necelých třech milionů korun. V té době nosil Wiliam dlouhé vlasy, které byly takovým jeho poznávacím znamením. Chvíli po té, co mu na účtu přistála tučná suma, se rozhodl navštívit kadeřníka a svou bujnou kštici si nechal zkrátit.


Sbohem dluhy!

Své výhře prý nemohl mladý Američan nejprve vůbec uvěřit a raději si vše nechal potvrdit ještě svou maminkou „Když se vám něco takového stane, připadá vám to nereálné. Chcete se ujistit, že vás při pohledu na los nešálí zrak,“ prozradil v jednom z rozhovorů. Za vyhrané peníze se mu sice podařilo zaplatit všechny půjčky od rodičů a zafinancnoval si i značnou část svého vlastního nového bydlení. Najednou ho ale při hrách záčalo opouštět štěstí. 


Příprava na nejšťastnější den

Stírací losy si od své výhry kupoval, kdykoli měl po kopsách nějaké drobné. Úspěch z roku 2015 se ale ne a ne zopakovat. Až do letošního března, kdy mu los nadělil přes jeden milion korun. Uhodnete, jaké měl při jeho koupi vlasy? Ano, opět dlouhé! „Až si příště budu kupovat los, nesmím být ostříhaný nakrátko,“ zavtipkoval jednatřicetiletý William při přebírání vyhrané částky. Stejně jako u první výhry má i zde s útratami jasno – zaplatí si s nimi nadcházející svatbu.


Setřete si miliony

Milionové výhry ukrývají i stírací losy od Sazky. Například Premium Černá Perla vám může přinést hlavní výhru až 15 000 000 korun. Spolu s dalšími losy ji seženete na každé prodejně s nabídkou Sazky. Která je Vám nejblíž? To se můžete podívat na naší interaktivní mapě. A pokud se vám zrovna nikam nechce, zkuste své štěstí online

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: Envato Elements.
 

Přečtěte si také