Jak chutná milion? Uvařte si ho díky novému online losu od Sazky Milionové recepty
Vaření je pro Čechy oblíbeným koníčkem. Přípravu jídla doma si v posledních letech užíváme čím dál více. Mnohdy saháme po osvědčených pokladech rodinné kuchyně, které se po generace dědí, ale baví nás také objevování nových chutí a zkoušení receptů. Inspiraci často hledáme na internetu. Sazka se proto rozhodla, že kromě zábavy a výher naservíruje s novým online losem Milionové recepty svým zákazníkům také skutečné recepty na ta nejlepší klasická i méně známá jídla.


Přečtěte si také: Sazka dává druhý život losům. Vznikají z nich unikátní designové produkty


Je libo kuře na paprice, svíčkovou nebo sladkou tečku na závěr v podobě jablečného štrůdlu? Nejen na těchto dobrotách si budou moci pochutnat ti, kteří zkusí své štěstí s online losem Milionové recepty. Kromě toho, že si hráči nákupem nového online losu koupí šanci vyhrát až jeden milion korun, budou mít také možnost prohlédnout si řadu receptů, inspirovat se jimi a třeba podle nich zkusit i uvařit.

„Online losy jsou o zábavě, jejich výhry mohou plnit sny a nově potěšit i vaše chuťové buňky díky jedinečné kuchařce v novince Milionové recepty. Ta přináší více než dvacet skutečných receptů. Nepůjde však jen o svíčkovou. Dozvíte se, jak připravit salát panzanella, nebo co je skvělého na oblíbeném pokrmu ceviche, který pochází z Latinské Ameriky,“ říká Marek Doubrava, brand manažer online losů. Cena losu, který ukrývá hlavní výhru milion korun, je 50 korun.
 

Uvařte si výhru  

Mechanika hry je jednoduchá. Online los je vizuálně rozdělen na dvě části. Jednu část tvoří kuchařská kniha s výherními symboly. Tuto část hráč setře jako první a objeví tři chody – předkrm, hlavní chod a dezert, tedy tři šance na výhru. Každý z chodů se skládá z určitých ingrediencí, které musí hráč najít ukryté pod kostkovanou utěrkou (tedy na hlavní stírací ploše). Některé ingredience mohou pasovat do předkrmu a zároveň i do hlavního chodu.
 
Pokud hráč setře všechny ingredience potřebné pro sestavení pokrmu, vyhrává částku, která se pod daným chodem ukrývá. Hrací plocha navíc ukrývá i čtyři bonusové symboly, které umí například zdvojnásobit hodnotu výhry nebo odkrýt tři další symboly navíc a zvýšit šanci na dokončení všech tří chodů.
 
A co když vás přepadne chuť na pokrm, který se na losu objevil po setření? To vůbec není problém. Pod informační ikonkou najdete i skutečné recepty. Tak s chutí do toho!
 

Přečtěte si také