Sportka mu nadělila přes 15 milionů korun. Chce hlavně udělat radost rodině
Před časem oslavil sedmdesáté narozeniny a po všech možných životních zkušenostech ho už prý jen tak něco nerozhází. Výjimkou byl výsledek jednoho nedělního slosování Sportky, které z něj udělalo novopečeného milionáře a přineslo mu 15 294 107 korun.


Přečtěte si také: Každý den 1000 korun po celý rok. Co byste s výhrou v Mini rentě udělali vy?


„Nemohl jsem uvěřit svým očím. Dlaně se mi začaly potit, ruce se klepaly, tep zrychlil a chvíli jsem dokonce myslel, že se o mě pokouší infarkt,“ vyprávěl s žertovným úsměvem při našem osobním setkání a předvedl nám, jak se mu třásly prsty. „V mém věku už to bývá normální, ale mně se to běžně neděje,“ podotkl spiklenecky.


Věrnost nade vše

Tenhle sympatický důchodce si poprvé vsadil už před padesáti lety a za tu dobu zůstal věrný jen Sportce. Občas ho lákalo vyzkoušet i jiné hry, ale sázení je prý pro něj svým způsobem jako manželství. A věrnost se podle něj vyplácí. Jeho obliba v sázení mu už dříve přinesla několik výher. Největší přitom získal hned na začátku své cesty –⁠ tou dobou poměrně štědrou finanční injekci v hodnotě 25 000 korun.


Radost sobě i ostatním

Díky nejčerstvější výhře se mu prý pořádně ulevilo. Nebude si totiž muset lámat hlavu s tím, jestli s důchodem vyjde. Bude mít štědrou zálohu pro případ nouze a konečně si také bude moct koupit vše, co se mu zlíbí. Zkrátka a dobře jeho život bude mnohem jednodušší. Nemyslí samozřejmě jen na sebe. Radost chce udělat také ostatním členům své milované rodiny, zejména pak své dceři a synovi.

Byli to právě jeho blízcí, s nimiž se o šťastnou novinku podělil. „Vím, že mé nové situace nijak nezneužijí. Vždycky jsme měli skvělé vztahy a peníze tohle nijak nezmění. Ani já se jimi nenechám ovlivnit,“ vysvětlil.


Splňte si sny se Sportkou

O svůj tiket se šťastný výherce přirozeně bál. Vše ale dobře dopadlo, tiket nikde neztratil ani mu ho nikdo neukradl, a sympatický výherce se už nemůže dočkat, až si zase půjde koupit další sázenku.

Chcete si i vy ulehčit život a začít si plnit tužby a přání? Příležitost vyhrát ve Sportce máte rovnou třikrát týdně! Vsadit si můžete na jakékoliv prodejně s nabídkou Sazky nebo z pohodlí domova na internetu.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: Envato Elements
 

Přečtěte si také