Každý den 1000 korun po celý rok. Co byste s výhrou v Mini rentě udělali vy?
Pozvat kamarády nebo rodinu na oběd, užít si kino i s pořádným občerstvením, koupit vstupenky do aquaparku nebo ZOO, zajít na nákup, masáž nebo třeba ke kadeřníkovi. Za 1000 korun si lze užít pořádný kus zábavy. Kde na to ale vzít? Vyhradit si každý den ze svého běžného příjmu peníze na takové kratochvíle ale není úplně jednoduché. Výherce nové loterie Mini renta od Sazky to ale řešit nemusí. Hlavní výhra totiž znamená, že mu každé ráno po celý jeden rok přistane na účtu tisícovka.


Přečtěte si také: Sbírejte houby a vyhrajte až půl milionu korun. Nový online los Houbařská sezóna vás bude bavit


Mladší sourozenec velmi oblíbené Extra renty přibyl do rodiny Sazky 15. srpna 2023 a po prvním měsíci už se z hlavní výhry raduje hned šest šťastlivců. První výhra cinkla necelé dva týdny po startu nové loterie. „Neznámý sázející si v pondělí 28. srpna večer vsadil jeden sloupeček za 10 korun a hned následující den už se mohl radovat z výhry 365 000 korun! To je přesně tisícovka na každý den, která bude výherci každé ráno přistávat na jeho účtu,“ prozradil Martin Babec, senior brand manažer loterií společnosti Sazka.

Druhá hlavní výhra padla 4. září, kdy výherce vsadil 16 sloupců náhodných čísel po 10 korunách, celkem za 160 korun. Všech sedm čísel trefil ve 12. sloupci. K hlavní výhře chytil ještě 6x 5. pořadí po 10 korun). Celkem mu Mini renta nadělila částku 365.060 Kč. Třetí výherce si vsadil na internetu 8 sloupečků vlastních čísel za 80 Kč a hlavní výhře chytil ještě 3x 5. pořadí po 10 korunách, takže se mohl radovat z celkové výhry 365.030 Kč, kterou si odnesl 10. září.
 


Radost na druhou


11. září udělala Mini renta radost rovnou dvěma sázejícím, jednomu z Prahy a druhému z Jihomoravského kraje, který vsadil pouze jeden sloupec náhodných čísel za 10 korun, ale na 5 losování, celkem za 50 korun. Na výhru ale nemusel dlouho čekat, protože hned v prvním losování všechna čísla uhádl. Šestým výhercem je plně registrovaný člen Sazka Klubu, který si vsadil v Jihočeském kraji 7 sloupečků náhodných čísel. Mini renta mu 12. září vynesla celkem 365.060 korun.


Najednou nebo každý den


Jak lze z názvu Mini RENTA odvodit, z výherce hlavní ceny se může stát rentiér, a to až na jeden rok. Podmínkou to ale není. Pokud si šťastlivec přeje, je možné mu celou výhru, tedy 365 x 1000 korun vyplatit najednou. Přemýšlíte, jak byste to udělali vy? Zkuste si vsadit Mini rentu a pokud se na vás štěstí usměje, můžete před tímto rozhodnutím stát třeba už zítra. Mini renta se totiž losuje každý den. Tak směle do toho! Budete dalším výhercem právě vy?
 

Přečtěte si také