„Je to sakra dobrá zpráva!“ reagoval na informaci o výhře 100 000 Kč pan Milan
Na Sazka kartu pan Milan nikdy nezapomene. A to se mu před Vánoci vyplatilo. Stal se totiž jedním z pěti šťastných výherců, kterým Sazka klub nadělil pod stromeček pěkný finanční dárek – rovných 100 000 Kč.


Přečtěte si také: Se Sazka Klubem vyhrála paní Irena nové auto. Svému štěstí nemohla uvěřit


Pořádně bohatou nadílku si mohli o Vánocích 2023 užít členové Sazka klubu. Na Kole štěstí si kromě tisíců finančních výher, mohli vytočit účast ve slosování o 5x 100 000 Kč. To proběhlo ve středu 20. prosince, takže pět šťastlivců mělo hned lepší svátky.
 
Jedním z nich se stal pan Milan z Prahy. Ten to tedy do pražského sídla společnosti Sazka na Bořislavce neměl daleko. Přijel se svou manželkou, se kterou šťastné okamžiky sdílí už pěknou řádku let, takže teď nemohli udělat výjimku. Oba jsou již nějaký čas v důchodu, i proto se jim, jak sám výherce říká, peníze navíc vždy hodí. 


Vánoční nákup s bonusem

Když se pan Milan s manželkou chystali na předvánoční nákup, rozhodně si nemysleli, že z něj přijedou o rovných sto tisíc bohatší. „Řídil jsme auto, když mi zvonil telefon. Zvedla to tedy manželka, ale dozvěděla se jen to, že se mnou potřebují mluvit ze Sazky. Nic víc,“ popisuje pan Milan. O výhře Sazka informuje výhradně výherce a nikoho jiného.
 
Pan Milan tedy musel na číslo zavolat zpět. Když mu operátor sdělil to, že je jedním ze šťastlivců z vánočního slosování o pětkrát sto tisíc korun se Sazka klubem, zaplavila ho radost a jeho odpověď byla: „To je sakra dobrá zpráva!“ Po pečlivém zvážení se s manželkou rozhodli, že část výhry použijí na rekonstrukci domu a část věnují své pětiměsíční vnučce na spoření.


Kdo si počká…

Věrným zákazníkem Sazky je pan Milan už více než 30 let. „Sázím rád a pravidelně,“ prozrazuje. V loterii Šťastných 10 vyhrál před pár lety 70 tisíc Kč. To mu tenkrát udělalo velkou radost a prý už nečekal, že by mohl vyhrát i v Sazka klubu. Ve Sportce čas od času také něco vyhraje, ale jsou to většinou menší výhry. „Stále čekám na ty miliony,“ říká s úsměvem. Kromě Šťastných 10 a Sportky, si občas zahraje i Extra rentu nebo Mini rentu.
 
Protože sází pravidelně, má pan Milan mnoho let ve své peněžence i Sazka kartu, na kterou nikdy nezapomene. „Už mi ani nemusí v trafice říkat, abych si jí připravil“ směje se a kartičku ukazuje. Kolo štěstí ale točí manželka na počítači, protože on sám nemá chytrý telefon a jeho žena umí na počítači lépe než on. 


Staňte se členem Sazka klubu i vy

Chcete také roztočil Kolo štěstí od Sazky a mít možnost vyhrát extra odměny? Pak není nic jednoduššího než se zaregistrovat do Sazka klubu. Vytvoření účtu vám zabere jen pár minut. Registrovat se můžete zdarma online nebo na jakémkoli obchodním místě Sazky. Stačí jen vaše telefonní číslo, které funguje jako váš přihlašovací údaj. Vyplnit můžete i pár dalších údajů jako jméno, příjmení či datum narození. A je to. Žlutá zákaznická kartička Sazky je vaše.
 

Přečtěte si také