Jak si vybrat čísla na sázenku? Naše tipy vám pomohou, a ještě se s nimi pobavíte!
Náhodný tip nebo vlastní čísla? To je oč tu běží! Oba přístupy mají samozřejmě své výhody i nevýhody. Pokud raději nenecháváte věci na náhodě, určitě i v případě sázení loterie raději volíte vlastní čísla. Tato strategie ale může mít úskalí – a to, když vám zrovna dojdou nápady, jak a jaká čísla vybrat. Naštěstí ale existují způsoby, jak ztrátu inspirace přelstít. Vyzkoušet můžete například nejrůznější generátory náhodných čísel. Máme pro vás pár tipů!


Přečtěte si také: Ze zákulisí Sazky: Jak probíhá vyplácení výher?


Vybírat čísla do loterie může být komplikovanější, než se na první pohled zdá. Máte si raději vsadit na náhodu a doufat, že vám terminál přiřadí TU pravou kombinaci? Nebo je snad lepší vybrat si vlastní čísla a modlit se, že právě tato jsou TA výherní? Ani jedna volba není špatně a změna se někdy může vyplatit. Pokud tedy pokaždé spoléháte na vlastní čísla, zkuste jednou zvolit čísla, které vám “vybere” náhoda. Že nevíte, jaká vybrat? Generátor vám může dát odpověď.
  

Vsaďte si jinak

O tom, že sázení může být zábava, ví nejeden sázkař a výherce. Napadlo vás ovšem někdy, že se můžete bavit i při vyplňování tiketu? Díky generátorům čísel, které Sazka nabízí pro své tři nejoblíbenější loterijní hry – Sportku, Eurojackpot a Šťastných 10 – se pobavíte nejen při vyplňování tiketu, ale pokud budete mít štěstí, můžete si přijít i na opravdu pěkné částky.


Podmořská dobrodružství se Sportkou

Tak třeba u Sportky si ti akčnější z vás mohou svá čísla vystřelit v zábavné minihře, milovníci horoskopů si je nechají napovědět třeba od hvězdného pomocníka a na své si přijdou i kreativci, jimž se nejspíš zalíbí čísla generovaná z nahraného obrázku.

A smutnit nemusí ani ti, jimž utekla dovolená u moře. Pod jeho hladinu se totiž můžete podívat v našem podvodním generátoru s roztomilou rybkou, která vám čísla vybere z bublinek.


Eurojackpot a kouzlo okamžiku

Milovníci Eurojackpotu si místo čísel mohou vsadit na oblíbené destinace či využít kouzla přítomného okamžiku. Jak to funguje? Na základě vaší polohy generátor vytvoří ingredience dané chvíle, například vzdálenost Země od Slunce, čas zbývající do dalšího úplňku, počet letos narozených štěňátek nebo třeba vaši nadmořskou výšku.
Šikovný interaktivní pomocník pak z těchto ingrediencí uvaří čísla přesně pro vás.


S kačkami na střelnici

Nemáte svá čísla do Šťastných 10? Není nic jednoduššího, než si je vybojovat na naší zábavné střelnici! Pro získání jednoho čísla stačí sestřelit dva dárky ve stejné barvě, sestřelením 10 dvojic získáte vaše šťastná čísla, která si rovnou můžete vsadit, a to hned dvakrát za den. Ano, tak snadné to je!
 

Přečtěte si také