Ve Sportce vyhrál deset milionů. Teď ho čeká stěhování do lepšího!
Poprvé si vsadil před deseti lety. Z počátku sázel spíš občas, časem se z toho ale stal zvyk a nyní si třicátník z Plzně zajde koupit tiket zhruba dvakrát do měsíce. Sportka mu nadělila již pár menších výher, nedávné slosování ale vše změnilo. Plná sázenka náhodných čísel včetně Šance přinesla tomuto šťastlivci Jackpot v hodnotě 10 295 475 korun.


Přečtěte si také: Padla hlavní výhra v loterii Extra Renta. Na výherce čeká měsíční renta 100 000 Kč na 20 let


Mladý muž věří, že ho vyhraná částka nijak neovlivní a že zůstane stejným člověkem, jakým je nyní. Neuvažuje o podání výpovědi v práci, změně zaměstnání, ani delší dovolené. Jediným velkým plánovaným krokem je stěhování.


Nové hnízdečko

„Momentálně s manželkou a třemi dětmi bydlíme v bytě, takže konečně přišla vhodná chvíle na změnu. Chystáme se na to už delší dobu, bránila nám ale finanční nejistota a strach z toho, co bude. Výhra ve Sportce to naštěstí změnila,“ pochvaloval si, když se s námi setkal v budově Sazky.

Krátce po výhře proběhla rodinná porada, kde manželský pár začal spřádat plány na to, jaký dům si pořídí. Všichni jsou prý od té chvíle mnohem šťastnější a neskutečně se jim ulevilo.


Strach o tiket

S radostí, ale přišel také strach. Jakmile se dozvěděl o tom, že se na něj usmálo štěstí, začal se muž o sázenku, která byla jediným potvrzením výhry, bát. „Pořád mě přepadaly myšlenky na to, že ji někde ztratím, založím a nenajdu nebo že ji nějak poničím. Byl jsem jak na jehlách!“ vyprávěl se smíchem.

Byla to právě jeho manželka, kdo ho musel neustále uklidňovat, a jakmile se s námi sešel, spadl mu prý obrovský kámen ze srdce. Se sázením ovšem přestat nechce a rozhodně se těší, až zase jednou něco vyhraje.


Jackpot může být i váš

Pro osudový tiket si náš dnešní výherce došel do tabáku. Nemáte svou oblíbenou pobočku? Podívejte se na naši interaktivní mapu, kde si snadno vyberete třeba tu nejbližší u vašeho domu!

A pokud se vám zrovna nikam nechce, nevěště hlavu. Sázet se dá i z pohodlí domova. Sázenky si totiž můžete snadno a rychle pořídit i online.
 
Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: Envato Eements.
 

Přečtěte si také