Vánoční inspirace: Darujte stírací losy originálně. Adventní kytice nebo milionová punčocha potěší
Dárečky, kam se podíváš. Nejen na Štědrý den pod vánočním stromečkem, ale v průběhu celého adventu si lidé dávají dárky. Větší, menší, originální, hodnotné, drobnosti, jen tak pro radost, koupené nebo vyrobené, jedlé, měkké či tvrdé. V darování se opravdu meze nekladou. Mnohdy ale bývá trochu oříšek, jak vlastně ten ideální dárek zabalit a jak ho věnovat?


Přečtěte si také: Vánoční inspirace: Peníze do obálky jsou nuda? Zkuste to moderně s paysafecard od Sazky


Stírací los je skvělý nápad na takovou malou vánoční pozornost, která při troše štěstí může obdarovanému přinést pár milionů. Češi si vánoční losy velmi oblíbili, což dokazuje i fakt, že jejich prodej v prosinci vždy skokově narůstá. Letos si Sazka na toto adventní období připravila dvě zcela nové emise vánočních losů a tři tradiční emise v novém designu. Z nabídky si vybere rozhodně každý pro jakoukoli příležitost.
 

Adventní kalendář

Začátek prosince je už sice dávno minulostí, ale na darování adventního kalendáře stále není pozdě.  Jen si přiznejme, kdo někdy nezatoužil „otevřít“ více políček najednou? Sazka Adventní kalendář s vůní perníčků je tou pravou volbou, která může přinést výhru sladší než čokoláda. Cena stíracího losu je 250 korun a skrývá v sobě hlavní výhru jeden milion korun.
 
Ideálním způsobem, jak Adventní kalendář darovat i třeba v polovině prosince je trochu zaimprovizovat. Po mikulášské nadílce vám doma určitě zbyla punčocha, tak do ní los schovejte a tvařte se, jako že Mikuláš ještě na něco zapomněl… Vždyť toho má přeci hodně! Jak na to?
 


Sváteční kalendář

Svátky nekončí Štědrým dnem – odpočítávat konec roku lze se Svátečním kalendářem celý prosinec. Šancí na výhru je tedy rovnou 31 a pod jeho políčky se může ukrývat výhra až pět milionů korun. Cena letošní novinky z rodiny vánočních losů je 500 korun.
 
Svátečním kalendářem uděláte radost třeba i na Silvestra. Jak na to? Setřít všechna políčka najednou může být nejen zábava a adrenalin, ale představte si, že právě ten los od Vás bude ukrývat hlavní výhru. To se pak může Silvestrovská party hezky protáhnout.
 

Vánoční přání

Spočítáte, kolikrát v průběhu prosince popřejete někomu krásné Vánoce? A co to tentokrát pro své blízké udělat trochu nápaditě? Pomůže vám k tomu druhý z letošních nových losů – Vánoční přání. Vypadá jako klasické přáníčko, které můžete koupit kdekoli v papírnictví, ale skrývá v sobě daleko víc. Kromě možnosti hlavní výhry v hodnotě jednoho milionu korun, je na stíracím losu také prostor, kam můžete obdarovanému napsat osobní vzkaz. Cena Vánočního přání je 100 korun.
 
Jak tento los darovat? Ideálně jako klasické přání, tedy v pěkné obálce. Vánoční přání ale také sluší každé lahvi. Přesvědčte se sami!
 


Zlaté prasátko

Vidět zlaté prasátko na Štědrý den je přáním mnohých z nás, ale ne každému se podaří dodržet půst. Zlaté prasátko od Sazky ale může vidět každý. Aby to nebylo tak jednoduché, můžete obdarovanému los někam schovat. Partnerovi třeba pod talíř s cukrovím nebo k chlebíčkům, kolegům v práci například pod klávesnici a kamarádce můžete věnovat krásnou adventní kytici. Cena losu Zlaté prasátko od Sazky je 50 korun a skrývá celkem 24 tučných výher v hodnotě 88 000 korun.
 
 

Zlatá šupina

Kapří šupina pod štědrovečerním talířem, aby se nás i v příštím roce držely peníze, je známou tradicí. Ale co kdyby zlatá šupina peníze rovnou přinesla?  To rozhodně není nemožné. Každý los Zlatá šupina od Sazky ukrývá pod stíracím polem originální poselství do nového roku. Stejně jako pod talířem umí Zlatá šupina udělat parádu také jako originální jmenovka na dárek. Cena losu je 30 korun a na 30 šťastlivců čeká hlavní výhra 30 tisíc korun.
 

Už víte, který darujete ? Losy zakoupíte na poštách, v trafikách, v některých samoobsluhách a benzinových pumpách nebo také pohodlně online spolu s nákupy na Rohlik.cz. A pokud stále váháte, který bude ten nejvhodnější, nemusíte se stresovat. Stírací los je skvělý dárkem na poslední chvíli.

 

Přečtěte si také